Aiheenasyopa
Yleiset käyttöehdot Tietosuojalausunto Julkaisuoikeus
Tietoa Bayerista

Bayerin onkologia

Syöpätutkimuksessa ja syövän hoidossa yrityksemme tavoite on pidentää potilaan elinaikaa, parantaa elämänlaatua sekä löytää innovatiivisia ratkaisuja syövän hoidon tehostamiseksi.

Tuotevalikoimissamme on rintasyövän, maksasyövän, munuaissyövän, kilpirauhassyövän, suolistosyövän, eturauhassyövän ja luustometastaasien hoitoon tarkoitetut lääkkeet.

Bayer - Science For A Better Life

Kansainvälisen Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science –alalla terveydenhoidon ja maatalouden parissa. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Samalla Bayer haluaa luoda sidosryhmilleen lisäarvoa innovaatioilla sekä panostaa kasvuun ja parempaan tuottavuuteen.

Bayer toimii maailmanlaajuisesti lähes kaikissa maissa. Suomessa Bayer työllistää yhteensä noin 800 henkilöä Espoon ja Turun toimipaikoissa. Turussa sijaitseva tuotantolaitos on yksi konsernin globaaleista lääkealan tuotantolaitoksista. Yhtiön Espoon toimipisteessä toimii Bayerin Pohjois-Euroopan alueorganisaation, Bayer Nordicin, pääkonttori.A A A A A A

Muuta tekstin kokoa