Bayer Logo Bayer Logo Bayer Logo

Tietoa Bayerista

Tietoa Bayerista   

 

Bayerin Onkologia

Bayer on yrityksenä sitoutunut keskittämään voimavaroja innovatiivisten syöpähoitojen kehittämiseen. Viime vuosina Bayer on tuonut markkinoille kuusi syöpälääkettä. Lisäksi useat lääkevaihtoehdot ovat parhaillaan kliinisen kehityksen eri vaiheissa. Bayer pyrkii kehittämään ensisijaisesti lääkkeitä ja hoitoja, jotka uudistavat perinteisiä syöpähoitoja. Tähtäimessä on yksilöllisten ratkaisujen räätälöiminen, mikä mahdollistaa kullekin potilaalle juuri hänelle sopivan hoidon löytämisen. Tärkeää on myös luoda hoitomuotoja, jotka auttavat potilaita kukistamaan sairauden mahdollisimman vähäisin haittavaikutuksin.

 

Bayer – Science for a Better Life

Bayer toimii maailmanlaajuisesti lähes kaikissa maissa. Kansainvälisen Bayer-konsernin ydinosaaminen on Life Science -alalla terveydenhoidon ja ravitsemuksen parissa. Yrityksen tuotteet ja palvelut on suunniteltu ihmisiä ja kasveja hyödyttäviksi ja elämänlaatua parantaviksi. Bayer on sitoutunut noudattamaan kestävän kehityksen periaatteita sekä toimimaan yhteiskunnallisesti ja eettisesti vastuuntuntoisella tavalla. Yritys panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen.

 

Bayer Suomessa

Suomessa Bayer työllistää yhteensä noin 900 henkilöä Espoon ja Turun toimipaikoissa. Kansainvälinen toimintamme Suomessa keskittyy reseptilääkkeisiin ja niiden tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä tuotantoon. Turussa sijaitseva tuotantolaitos on yksi konsernin globaaleista lääkealan tuotantolaitoksista, josta viedään lääkkeitä yli 130 maahan. Suomesta johdetaan myös useita Bayerin kansainvälisiä kliinisiä tutkimuksia. Bayerin Nordic-alueorganisaation pääkonttori sijaitsee Espoossa.