Bayer Logo Bayer Logo Bayer Logo

Tavoitteena täyttä elämää

Joka vuosi syöpään sairastuu yli 30 000 ihmistä, ja vakava sairastuminen koskettaa syvästi myös läheisiä. Aiheena syöpä -sivusto antaa monipuolisesti tietoa eri syövistä ja niiden hoidosta sekä myös kasvainten tutkimuksista ja testauksista. Tiedon hankinta ja aktiivinen hoitoon osallistuminen auttavat ymmärtämään sairautta ja omaa tilannetta.

Testaa syöpäsi

Testaa syöpäsi

Syöpäkasvaimiin kohdistuvat geenitestit ovat tulleet mukaan syövänhoidon diagnostiikkaan. Tutkimalla kasvaimen omaa genomia voidaan tuottaa aiempaa yksilöllisempää hoitoa.

Äijät puhuu eturauhassyövästä podcast

Äijät puhuu eturauhassyövästä -podcast

Äijät puhuu eturauhassyövästä -podcast rikkoo hiljaisuutta intiimin eturauhassyövän ympäriltä sekä tarjoaa tukea ja samaistumispintaa potilaille ja heidän läheisilleen.

 

Miten diagnoosin jälkeen pääsee eteenpäin ja miten hyvinvointiin voi vaikuttaa? Kuuntele keskustelu asiantuntijoiden sekä eturauhassyöpää sairastavan kanssa.

ETURAUHASSYÖPÄ

KILPIRAUHASSYÖPÄ

MAKSASYÖPÄ

MUNUAISSYÖPÄ

SUOLISTOSYÖPÄ

Syöpäsanasto

Kun saat tietää syövästä

Kun saat tietää syövästä

Syöpädiagnoosi on aina voimakas järkytys. Henkistä selviytymistä ja hoidon onnistumista auttaa, kun hankkii tietoa omasta sairaudestaan ja osallistuu aktiivisesti hoitoprosessiin.